Webdagene er tilbake

Webdagene 2006 Origo og Netlife Research inviterer til de nye Webdagene 2006, det blir to tettpakkede dager om webstrategi, søk, innhold og webanalyse. Det hele avholdes i Oslo, torsdag 26. – fredag 28. oktober, og er kanskje spesielt interessant for deg som har ansvar for et nettsted eller intranett.

Det er et tettpakket og spennende program som blir presentert, et program som ifølge Are Halland fra Netlife Research har med «alt du trenger for å drive et effektivt nettsted anno 2006».

Tidligere var det IBC Euroforum som arrangerte «Web-dagene» (2005), hvor både Are Halland og Ove Dalen var foredragsholdere, noe som året før der igjen ble kalt «webmaster-dagene». Også i år var det meningen at Webdagene skulle arrangeres av IBC, og Are Halland og Ove Dalen hadde lagt mye arbeid ned i årets program. Problemet oppstod imidlertid da IBC på kort varsel la ned den norske delen av virksomheten, tilbake satt de med et ferdig program for Webdagene 2006, og fordi de syntes det ville vært for galt å ikke la opplegget komme målgruppen til gode, har de nå gått sammen om å lansere de nye Webdagene. Are Halland håper at Webdagene kan bli en årlig begivenhet som skal spre budskapet om god webkommunikasjon. Dette kan vi lese i hans artikkel «The Return of Webdagene».

Her er et utdrag fra programmets hovedsaker:

Torsdag 26. oktober
  • Effektive designgrep som synes på bunnlinja
  • Lær deg å skrive tekster som selger
  • Trender og utviklingstrekk – med hype-filter!
Fredag 27. oktober
  • Slik unngår du publiseringssystem-tabbene
  • Hvordan bygge tillit gjennom kvalitetsinnhold
  • Alt du trenger å vite om søkemotoroptimalisering
  • Hvordan skape gode søkeopplevelser på eget nettsted?

Besøk nettstedet til Webdagene 2006 for å se hele programmet og melde deg på!

Kilder: Origo: Meld deg på Webdagene og IAllenkelhet: The Return of Webdagene.

1 thought on “Webdagene er tilbake”

  1. Hadde det ikke vært for de stive prisene skulle jeg møtt opp !

Comments are closed.