Tre foreninger bak pris til årets IT-leder

Rosing og Dataforeningen Når Rosingprisene for 2006 deles ut 20. november, vil Dataforeningen, IKT-Norge og Abelia sitte samlet i en og samme jury for første gang. Nytt i år er også at det er opprettet flere nye priser, og av dem er kanskje prisen som skal hedre årets IT-leder spesielt spennende.

I tillegg til prisen for årets IT-leder er det opprettet en sikkerhetspris, samt en pris fra Den Norske Dataforeningens nye samarbeidspartner, Deloitte, som er en pris som skal hedre de 50 hurtigst voksende bedrifter innen norsk teknologimiljø de siste fem årene. Der Rosing setter fokus på kvalitet, setter «Deloitte Technology Fast 50»-prisen fokus på kvantitet, står det på Dataforeningens sider.

Allerede nå kan du nominere din favoritt til å motta prisen som årets IT-leder, eller til en av de andre prisene. Det vil så være åpent for nominasjoner frem til den 10. oktober, deretter vil Rosingprisene bli delt ut på IT-bransjens Oscar-feiring på Rosendagen 20. november.

– Prisen skal ikke nødvendigvis gå til en toppleder i IT-bransjen, men den kan like gjerne gis til en leder som bruker IT som en sentral del av forretnings- eller virksomhetsplanen, sier administrerende direktør i Abelia, Paul Chaffey.

Mens IKT-Norges generalsekretær, Per Morten Hoff, vektlegger at kandidaten til årets IT-leder ikke trenger å representere en gigantbedrift:

– Vi har tross alt flest ledere som jobber i SMB-markedet, sier han, og legger samtidig til at det hadde vært storveis med en kvinne.

Les mer om Rosing, og om årets IT-leder.

Kilde: Den Norske Dataforening: Tre foreninger bak pris til årets IT-leder.