Telenors kunder får raskere ADSL

Telenor ADSL Telenor meldte tirsdag at de øker hastigheten på tre av sine mest populære ADSL-abonnementer for privatmarkedet, Mini, Basis og Pluss – samtidig øker de kapasiteten i nettet lokalt og sentralt.

I kbps (kilobit per sekund) øker Mini-abonnementet fra 700/160 til 1500/300, mens Basis-abonnementet øker fra 1500/300 til 2500/350, og Pluss-abonnementet øker fra 3000/350 til 4000/400 – samtidig forblir prisene uendret.

Telenor planlegger å flytte eksisterende kunder over på de nye hastighetene i løpet av julen. Nye kunder vil få glede av hastighetsøkningen allerede fra 1. november. Men noen forbehold tar de:

– Hvilken hastighet kundene får er spesielt avhengig av forhold som kvalitet på linjen og avstand til sentral, men generelt kan vi si at vi øker hastigheten der dette er forsvarlig. Dersom kundens maksimale hastighet nås igjen av abonnementsklassen under, setter vi kunden ned i pris, sier Olav Sande, leder for bredbånd og telefoni i Telenor.

Telenor oppgir at årsaken til hastighetsøkningen er at de nesten har hatt en dobling i bredbåndstrafikken blant sine kunder siden juni i fjor.

– Det ser ut som bredbåndskundene for alvor har fått opp øynene for hvordan de skal utnytte bredbåndet fullt ut, sier Olav Sande.

For mer informasjon, se www.telenor.no/adsl.

Kilde: Telenor: Eksplosiv økning i bredbåndstrafikken – Telenor øker hastigheten igjen.

6 thoughts on “Telenors kunder får raskere ADSL”

  1. Selv om det er hyggelig med oppgraderinger kunne jeg heller tenkt meg billigere abbonement enn større linje.

  2. Hvis du har Basis eller Pluss-abonnementet og er fornøyd med hastigheten, kan du jo alltids nedgradere til Mini eller Basis, på den måten vil du jo beholde hastigheten du har i dag, men likevel betale mindre for den. 🙂

  3. Telenor har flere forskjellige rabattordninger, for eksempel for OBOS-medlemmer, studenter, m.fl. Det utgjør akkurat nok til at Telenor er konkurransedyktige på pris.

  4. På tide at de oppgraderer infrastrukturen og sentralene sine, for jeg får ikke raskere linje.
    Hadde det vært et godt tilbud med høyere hvor jeg bor , hadde jeg byttet tvert.

Comments are closed.