Telenor lanserer frie internsamtaler på mobilen

Telenor bedrift Fra og med denne måneden får alle Telenors bedriftskunder ringe gratis med mobiltelefonen internt i bedriftene, samtidig fornyer de sine internprisløsninger, dette meldte Telenor i en pressemelding mandag.

Kravet er at bedriften har bedriftsabonnementene sine hos Telenor, og at disse er registrert under det samme organisasjonsnummeret – er de det, blir det nå gratis å ringe mellom bedriftens mobiltelefoner.

– De nye prisene innebærer en vesentlig prisendring for de fleste av våre bedriftskunder. Det eneste som tilkommer av kostnader er startprisen på 48 øre per samtale, sier Heather Solheim, Business Manager i Telenor.

I tillegg er samtaleprisen til MobilSvar også fjernet.

Samtidig melder Telenor at de fornyer sine andre internprisløsninger også. Frem til i dag har de tilbudt tre ulike prisløsninger, disse slås nå sammen til ett produkt. Det nye produktet heter RingInternt, og skal ifølge Telenor være en fleksibel løsning som vil bli tilbudt i flere varianter avhengig av kundens behov – den skal gi bedriftene mulighet til å få gunstigere internpriser på både samtaler med fasttelefoner og mobiltelefoner. I tillegg blir månedsprisen halvert i forhold til dagens priser.

For ytterligere informasjon, se www.telenor.no/bedrift.

Kilde: Telenor/pressemeldinger: Telenor lanserer frie samtaler mellom bedriftens mobiltelefoner.