Sony med program for tilbakekalling av batterier

Sony i flammer I en pressemelding annonserer Sony at de skal lansere et globalt program for å tilbakekalle batterier de har levert til produsenter av bærbare PC-er, og ser dermed omsider ut til å ta konsekvensene av at større deler av batteriproduksjonen inneholder farlige feil.

Det er på grunn av en produksjonsfeil i batterier fra Sony, at vi den siste tiden har kunne lese den ene nyheten etter den andre om bærbare PC-er som plutselig tar fyr og også eksploderer.

I tur og orden har den ene PC-leverandøren etter den andre måtte kalle tilbake batterier fra flere av sine modeller, sist ute er Lenovo som tilbakekaller over en halv million batterier, og med det føyer seg pent inn i rekken sammen med Apple, Dell og Toshiba, som alle har måtte kalle tilbake større partier med batterier fra Sony. På verdensbasis har de til sammen tilbakekalt omtrent 6.7 millioner batterier.

Men nå har Sony annonsert at de skal lansere et globalt program for å tilbakekalle batterier, og det ser dermed ut til at de omsider tar konsekvensene av at større deler av batteriproduksjonen inneholder alvorlige og farlige feil.

Sony sier i pressemeldingen at de i nær fremtid vil annonsere detaljene om programmet for tilbakekalling av batterier.

Kilde: Sony Press Releases: Sony to Initiate Global Replacement Program for …