Sleep Cycle iPhone App

Dette er Sleep Cycle iPhone App!

Følelsen av å være frisk og uthvilt om morgenen er noe de fleste ønsker. Dette er en unik iPhone app som hindrer at du blir vekket når du er inne i den dype delen av søvnen din. Løsningen på dette problemet er ikke å ha en alarm klokke uten å vekke deg når du ikke er i denne fasen av dyp søvn. Sleep Cycle gjøre dette! Takk til iPhones innebygde bevegelsessensor registrerer iPhone at du flytter og snur deg i løpet av natten. Skaperne av Sleep Cycle kaller det en ” Bio Wake Up Call ”

Man kan selvfølgelig argumentere med vitenskapen bak denne teorien. Men mange folk jeg snakket med føler at de har blitt hjulpet og føler seg mer energisk. Det kan selvfølgelig være fancy, men hvis det fungerer hvordan det fungerer. Dette er også en utmerket mulighet til å faktisk sove med deres iPhone noe som jeg tror folk flest virkelig ønsker.

Søvn er en del av livet at man ikke opplever så mye. For å se hva som skjer i kroppen din og måle den på forskjellige måter, som fører til større forståelse for hvordan kroppen fungerer og, i forlengelsen av, så det leder oss til å føle seg bedre og har bedre helse. Sleep Cycle fine samler inn data om din søvn atferd, og disse dataene viser at programmet i form av kurver. Prisen er også rimelig, 99 US cent. Det er mindre enn IHT kostnader. Det kan være vel anvendte penger dersom du føler deg bedre når den ringer.