Opera Mini for BlackBerry og Palm Treo

Opera Mini og BlackBerry Norske Opera Software meldte tirsdag ettermiddag at deres populære nettleser for mobiltelefoner, Opera Mini, nå også er tilgjengelig for BlackBerry og Palm Treo – samtidig gir de vekk valgfrie modeller i en konkurranse.

Opera Mini er norske Opera Softwares nettleser for mobiltelefoner, med den kan du surfe på nettet på samme måte som du gjør fra din stasjonære eller bærbare PC. Den ble lansert i februar i år, men har allerede fått mer enn 7 millioner brukere på verdensbasis. I tillegg til å komme ferdiginstallert på en rekke nye mobiltelefoner og håndholdte enheter, er den også tilgjengelig for gratis nedlasting, og kan installeres på de aller fleste mobiltelefoner med støtte for Java, noe som forøvrig har vært vanlig på mobiltelefoner siden 2001. Du kan laste ned Opera Mini direkte fra din mobiltelefon på mini.opera.com, men om du leser dette fra en vanlig stasjonær eller bærbar PC, anbefaler jeg at du går til Opera Software: Opera Mini for Mobile.

Opera Mini-konkurranse

Og nå har altså Opera lansert Opera Mini for BlackBerry og Palm Treo også. Har du en BlackBerry og vil prøve Opera Mini, finner du en liste over modellene på Download Opera Mini: BlackBerry. Har du en Palm Treo, finner du en liste over modellene på Download Opera Mini: Palm. Klikk på bildet av din modell og følg anvisningene for nedlasting og installasjon.

BlackBerry (ikke bjørnebær!) er et trådløst håndsett, spesielt populært blant bedrifter. Deler av dets programvare tilbys også til andre enheter som Palm Treo. Palm Treo er en serie med PDA-telefoner. Les mer om BlackBerry og Palm Treo i Wikipedia.

Vinn en BlackBerry eller Treo

Samtidig med lanseringen, utlyser Opera en konkurranse hvor du kan vinne en flunkende ny BlackBerry eller Treo med Opera Mini forhåndsinstallert, vinnerne kan selv velge hvilken modell de ønsker seg.

For å delta i konkurransen, går du til konkurransensiden og oppgir hvorfor du trenger Opera Mini, dine favorittnettsteder når du surfer med Opera Mini, samt hvilken modell du ønsker å vinne og et par andre småting.

Delta i konkurransen på opera.com/contest/operamini innen 30. november – er du heldig blir det kanskje én ekstra julegave til deg selv under treet i år!

Kilde: Opera Press Releases: Opera Mini Web browser for your BlackBerry or Treo.