Opera 9.02 er lansert

Opera 9.02 Opera har akkurat lansert en ny versjon av sin nettleser, versjon 9.02, det er en oppgradering fra den forrige versjonen, 9.01. I skrivende stund er den nye versjonen enda ikke annonsert, så stort ferskere nyhet enn dette skal du lete lenge etter!

Opera Software sin nettleser for PC-er er helt gratis, og den finnes for både Windows, Mac og Linux.

Hvis du fra før av har installert Opera 9 eller nyere, da vil du etter hvert få beskjed om den nye versjonen via Operas innebygde funksjon for automatisk varsling. Hvis du ikke vil vente på at det skjer, da klikker du enkelt og greit på «Hjelp» og så på «Se etter oppdateringer». Da får du opp en dialogboks som på bildet nedenfor (morsom feil: legg merke til versjonsnummeret, det er selvfølgelig ikke versjon 90.2, men 9.02 det skal være):

Dialogboks for nedlasting av Opera 90.2

Hvis du ikke har Opera fra før av og har lyst til å prøve den, da kan du laste den ned fra opera.com/download, for mer informasjon se opera.com/products/desktop.

Jeg går ut i fra at den nye versjonen snart blir annonsert i bloggen til Opera Desktop Team, men i mellomtiden kan du kose deg med å være en av de få som vet om nyheten!

3 thoughts on “Opera 9.02 er lansert”

  1. Får håpe det bare er teksten i dialogboksen som er feil og ikke en feil som gjør at du ikke får lastet ned fremdtidige versjoner fordi du allerede har en nyere versjon 90.2 😉

Comments are closed.