OpenOffice med Thunderbird og utvidelser

OpenOffice og Thunderbird Fremtidige versjoner av kontorpakken OpenOffice kommer til å inneholde Mozilla Thunderbirds e-postklient og Lightning-kalender, samt støtte for den samme type utvidelser som nettleseren Mozilla Firefox har.

OpenOffice, som er gratis og basert på åpen-kildekode, er en fullverdig kontorpakke som finnes på hele 36 forskjellige språk, inkludert norsk bokmål og nynorsk. Mer informasjon om OpenOffice er å finne på den norske delen av nettstedet deres, på no.openoffice.org.

I følge LinuxWorld kommer nye versjoner av OpenOffice til å inneholde Mozilla Thunderbirds e-postklient og Lightning-kalender. I tillegg vil det bli lagt til støtte for den samme type utvidelser som Mozilla Firefox har.

Det er ikke bestemt noe tidspunkt for når Thunderbird og Lightning vil bli inkludert i OpenOffice, men støtten for utvidelser vil bli lagt til i versjon 2.0.4 som forventes å bli lansert innen utgangen av september.

Det kan virke sannsynlig at det blir i den neste store oppgraderingen av OpenOffice, i versjon 3.0, at Thunderbird og Lightning vil bli inkludert, men tidspunktet for lanseringen av versjon 3.0 er foreløpig helt i det uvisse.

Kilde: LinuxWorld: OpenOffice bundles Mozilla.