Nettleser for Nintendo DS lanseres i Norge

Opera og Nintendo DS Det er norske Opera Software som har utviklet den nye nettleseren til den populære håndholdte spillemaskinen Nintendo DS, som fra i dag av er å få kjøpt i butikker i Norge og resten av Europa.

Nettleseren til Nintendo DS blir, akkurat som spillene, levert på en minnebrikke. Den kommer i to versjoner, den ene er for den klassiske Nintendo DS-utgaven, mens den andre er en mindre utgave for Nintendo DS Lite. Veiledende pris er 39,99 euro, noe som utgjør omtrent 320 norske kroner.

Med Operas nettleser for Nintendo DS kan du trådløst surfe på Internett. Du kan velge mellom to moduser, den ene er ment for raskere surfeopplevelse, og bruker avansert teknologi fra Opera til å tilpasse nettsidene til skjermens smale bredde slik at du slipper horisontal skrolling. Den andre modusen kalles DS-modus, og gir deg en forminsket oversikt over nettsiden og lar deg velge områder du kan forstørre.

– Operas nettleser for Nintendo DS har med anvendelighet å gjøre. Ved å legge Internett inn i denne lille bærbare spilleboksen, gir vi brukerne den fulle gleden av Internett, uansett hvor de befinner seg, sa Scott Hedrick i Opera Software.

«Uansett om du er på biblioteket og trenger å sjekke e-posten, eller på flyplassen og ønsker å lese avisen, er Nintendo DS’ nettleser der og gjør livet ditt enklere ved å gi deg full tilgang til Internett når du trenger det.»

Har du lyst på en Nintendo DS, kjører Opera i øyeblikket en konkurranse hvor de gir vekk 10 stykker. Konkurransen finner du på Opera for Nintendo: How well do you know the Web?, se også Opera Community: The Nintendo DS Browser Hits Europe!

Ytterligere informasjon om Operas produkter for Nintendo finner du på opera.com/nintendo.

Kilde: Opera Press Releases: Nintendo DS Browser launches across Europe today.