Microsoft Gir Kinect PC Tilgang

Microsoft gir nå kinect pc tilgang.

Microsoft Kinect lar deg styre ting foran skjermen med armer og hender, men så langt systemet har vært låst. Nå derimot, ga Microsoft ut en programvarepakke som lar programmerere utnytter spennende maskinvaren.
Siden Microsofts smart Kinect utgitt for Xbox 360 har dyktige programmerere prøvd å oversett av sine triks og gjort interessante eksperimenter og programmer til Kinect på PC. Kinect er en spesiell to kamera med innebygd mikrofon, blant annet kan følge to spillernes bevegelser ( og stemmer ) i et rom, og på den måten la dem styre et spill med kropp og stemme – en teknologi som er selvsagt også brukes til annet enn spill.

Kinect koster like over 1000 dollar og er koblet til Xbox 360 med en USB- kontakt. Nå har Microsoft gitt ut en SDK såkalte frie. Kinect SDK er en programvarepakke som lar programmerere tilgang til alle Kinects avanserte funksjoner og er gratis å bruke for ikke kommersielle produkter. Vi har allerede sett folk kontroll roboter og andre med hjemmelaget Kinect programvare, men nå mulighetene mye større.