Kurs og konferanser i fleng

Dataforeningen Det er for tiden høy aktivitet hos Dataforeningen, og de har nå lagt ut program og annen informasjon om tre arrangementer som snart går av stabelen: Forum for IT-ledere 2006, EDOK 2006 og CRM 2006.

Seminar: Forum for IT-ledere 2006

Én gang i året møtes medlemmene av IT-ledernes forum for å diskutere felles problemstillinger og holde hverandre oppdaterte.

Årets samling finner sted på Voksenåsen hotell i Oslo fra 24. til 25. oktober, hvor det under temaet «Informasjon – virksomhetens viktigste ressurs?» blant annet vil bli diskutert slikt som «IT-sjefens nye rolle», innsammling, lagring og gjenfinning av informasjon og hvordan du presenterer den m.m. Til slutt vil det bli utvekslet erfaringer om hvordan du selv kan jobbe videre med stoffet når du kommer tilbake til hverdagen.

Seminaret er åpent for alle, men er dyrere hvis man ikke er medlem: Medlemmer betaler 3400 kroner, mens ikke-medlemmer betaler 4600 kroner (i tillegg kommer moms).
For mer informasjon se programsidene, praktisk info, påmeldingssiden og artikkelen «IT-sjefens nye hverdag».

Konferanse og utstilling: EDOK 2006

EDOK er ifølge Dataforeningen Norges største konferanse om elektronisk dokumentbehandling, og når EDOK 2006 går av stabelen i år, er det for ellevte gang.

Årets konferanse finner sted på Clarion hotell på Gardermoen i Oslo og går fra 1. til 3. november. Der vil det bli tatt opp temaer som samhandling, kunnskapsforvaltning, søk og gjenfinning, og organisasjon.

Før selve konferansen åpner, vil det bli tilbudt tre korte intensive kurs til dem som er i startfasen innenfor elektronisk dokumentbehandling eller trenger mer utdypende kunnskaper.

Det vil også bli en paneldebatt med temaet «Sikkerhetsportalen – hvor står vi nå?» med leverandørene av Altinn og MinSide på podiet.

Til slutt vil Kristin Clemet sette fokus på kunnskap og kompetanse, og stiller spørsmålet «Hvordan skal vi møte den globale kunnskapskonkurransen?».

Kursene og konferansen er åpen for alle, men det er som vanlig dyrere hvis man ikke er medlem: Kursene koster fra 1850 til 2250 kroner, mens konferansen koster fra 5350 til 6850 (i tillegg kommer moms).

For mer informasjon se programmet for dag 1, dag 2 og dag 3, praktisk info, påmeldingssiden og artikkelen om EDOK 2006.

Konferanse og utstilling: CRM 2006

Har du kjøpt et CRM-system fordi du tror at det er på tide å få orden på dataene dine, har du sannsynligvis kastet både tid og penger i søpla, kan vi lese i Dataforeningens artikkel «Er du en ulønnsom CRM-kunde?».

Dataforeningen har viet én dag til konferansen som avholdes på Clarion Royal Christiania hotell i Oslo den 9. november, hvor de, sammen med ulike leverandører, med fokus på strategier og tanken bak CRM, skal ta opp punkter som «Hva er CRM?», «Hvorfor CRM?» og «Hvordan CRM?».

Konferansen er åpen for alle, men er dyrere hvis man ikke er medlem: Medlemmer betaler 3200 kroner, mens ikke-medlemmer betaler 4400 kroner (i tillegg kommer moms). Ved påmelding av 4 personer, betaler du kun for 3.

For mer informasjon se programsidene, praktisk info, påmeldingssiden og artikkelen «Er du en ulønnsom CRM-kunde?».

(PS: Er du ukjent med utrykket CRM (Customer relationship management), vil du muligens ha glede av å bli ytterligere forvirret ved å lese Martin Bekkelunds artikkel om CRM og ERP og sånn.)

NordiCHI 2006 i Oslo

Avslutningsvis kan det være greit å minne om en annen konferanse som snart går av stabelen, nemlig NordiCHI 2006 (omtalt på IT-nytt), en konferanse om brukervennlighet og interaksjon mellom menneske og datamaskin, som i år blir avholdt i Oslo (14. til 18. oktober).

Se også Dataforeningen: NordiCHI med menneske-maskin interaksjon.

Da vil jeg tro dette burde være nok til å holde de fleste av oss i aktivitet, i hvert fall for en liten stund fremover …