Krise i den europeiske nettspillbransjen

Congress PartyGaming Etter at Kongressen i USA har vedtatt en lov som gjør det ulovlig for banker og kredittkortselskaper å utføre betalinger til spillsteder på Internett, har det blitt krisestemning i de euoropeiske nettspillselskapene.

London (NTB-Reuters): Det var krisestemning i europeiske nettspillselskaper mandag etter at Kongressen i USA har vedtatt et forbud mot utbetalinger til spillsteder på nettet.

Selskapet PartyGaming i Storbritannia er en av de ledende aktørene innen nettpoker med nettstedet PartyPoker.com, og sammen med konkurrentene i Sportingbet og 888 må selskapet mest sannsynlig trekke seg ut av USA, der de i dag får sine største inntekter.

– Denne utviklingen er et stort tilbakeslag for vårt selskap, våre aksjonærer, våre spillere og industrien generelt, sier PartyGamings administrerende direktør Mitch Garber.

Kongressen vedtok lørdag en lov som gjør det ulovlig for banker og kredittkortselskap å utføre betalinger til spillsteder på nettet.

Loven trenger nå bare president George W. Bush for å bli vedtatt.

3 thoughts on “Krise i den europeiske nettspillbransjen”

  1. de er bare flinke til å spamme, og å huke inn lettlurte folk. nå mister dem det største markedet av lettlurte folk…

  2. Lurte gjennom forbud mot nettgambling

    Da USAs president på fredag ga endelig godkjenning av et lovforslag som skal øke havnesikkerheten i landet, fikk amerikanerne samtidig et fullstendig ubeslektet forbud mot nettgambling med på kjøpet.

Comments are closed.