IT-nytt avvikles

Overarbeidet Som noen kanskje fikk med seg i artikkelen fra 12. desember, har jeg en stund vurdert å legge ned IT-nytt, og nå har jeg bestemt meg – hvis det ikke skjer noe som endrer dagens situasjon blir nettstedet lagt ned. (Oppdatering: IT-nytt relanseres 15. august.)

Grunnen til dette er at det er for mye arbeid å drive nettstedet alene, i hvert fall hvis det skal bli noe mer enn en hvilken som helst blogg eller hjemmeside, og det er jo tross alt det som har vært meningen med prosjektet. Jeg kan ikke annet enn å innrømme at jeg denne gangen tok meg vann over hodet, og jeg makter ikke å fortsette alene.

Frem til jeg får bestemt meg for hvordan jeg ønsker å avvikle nettstedet, blir alt værende slik det er nå, men det vil altså ikke bli publisert nye artikler. Hvorvidt jeg i fremtiden kommer til å bevare et arkiv over artiklene på it-nytt.no eller kommer til å flytte de over til et arkiv på Webaksess (min blogg), vet jeg ikke – men jeg tror ikke det blir aktuelt å slette dem, ikke alle sammen i hvert fall. Har noen av mine lesere forslag til hvordan jeg best avvikler nettstedet, mottas de med takk.

Det er selvfølgelig en liten mulighet for at IT-nytt oppstår fra de døde igjen på et senere tidspunkt, men jeg anser det som svært lite sannsynlig. Du kan lese mer om hva som skal til for at IT-nytt ikke skal bli lagt ned i artikkelen «Hva skjer?».

(Foto: Mikael Damkier.)

4 thoughts on “IT-nytt avvikles”

  1. Kjedelig. Det eneste norske it-nettstedet det faktisk er mulig å lese på en grei måte. Ikke bare på grunnen av mangelen på reklame, men også på grunn av artiklene i seg selv.
    Men jeg skjønner deg _veldig_ godt. Det er et herk å drive på med “noe slikt” selv.

  2. Ja, dette er trist, men jeg forstår godt hvorfor du velger å legge det på is. Jeg sier “legge det på is” fordi jeg håper at nettstedet kan gjenoppstå på et senere tidspunkt, da jeg som Kyrre mener at IT-nytt er det beste IT-nettstedet i Norge.

  3. Takk for støtten! Jeg blir overveldet av å lese slike kommentarer, og kan ikke annet enn å beklage at jeg legger ned nettstedet – jeg synes selv det er veldig trist, og har nok egentlig aller mest lyst til å fortsette. Det er godt mulig at IT-nytt kommer til å gjenoppstå på et senere tidspunkt.

  4. IT-nytt relanseres 15. august

    Det er med glede jeg kan informere om at IT-nytt gjenoppstår fra de døde onsdag 15. august. I den anledningen har jeg i en ukes tid jobbet med et nytt design, og håper det faller i smak!

Comments are closed.