IT-nytt inngår avtale med NTB

NTB IT-nytt kommer fra i dag av til å levere IT-nyheter skrevet av NTB. Dette blir saker som kommer i tillegg til egenprodusert stoff. Hensikten er på denne måten å gi mer variasjon i hvilke nyheter det skrives om, og å øke antall nyheter som publiseres hver dag.

NTB (Norsk Telegrambyrå), som er landets største nyhetsbyrå og består av omtrent hundre ansatte, leverer nyheter til flere medier, som til papir og nettaviser, radio- og TV-stasjoner, samt alle andre som måtte ønske å være løpende orientert om det som skjer i Norge og verden.

Det vil i hovedsak bli nyheter fra NTBs underkategori for «IT og telekom» som blir brukt, der skal det, etter eget ønske og behov, plukkes ferdigskrevne nyheter for publisering på IT-nytt. Videre vil selvfølgelig NTBs nyheter bli tydelig merket opp slik at det er enkelt å se hvem som har skrevet dem.

Avtalen gjelder fra i dag og ut hele oktober måned, hvorvidt avtalen blir forlenget vil avhenge av at IT-nytt faktisk har en økonomi til å fornye den.

Jeg både håper og tror at dette vil bli et veldig positivt tilskudd til IT-nytts egne nyheter, og at jeg blir i stand til å fornye avtalen når den går ut 1. novemeber i år.

4 thoughts on “IT-nytt inngår avtale med NTB”

  1. Helst ikke, for jeg føler meg ikke komfortabel med å offentliggjøre slikt.

  2. Jeg kunne egentlig også tenke meg å vite hva en slik tjeneste koster, i forbindelse med mitt eget magasin (nei, ikke konkurrent av it-nytt.no !)

Comments are closed.