Hva skjer?

Pause 97 dager, 154 artikler og 215 kommentarer rikere, samt en god del penger fattigere, tar jeg noen dagers tenkepause for å vurdere hva som skal skje med IT-nytt. Sitter du på gjerdet og ønsker å bidra, eller har noen gode idéer, er dette det riktige tidspunktet å si fra på.

Noen av mine trofaste lesere har kanskje lurt på hva som skjer etter at det mandag ikke ble publisert noen nyheter, og årsaken til det er at jeg opplever arbeidsmengde- og press ved å drive nettstedet alene som for stort – finner jeg ingen løsning er det mulig jeg velger å legge ned IT-nytt.

Jeg ser for meg flere mulige løsninger på problemet, men dessverre ingen som fremstår som særlig sannsynlige, i hvert fall ikke i løpet av den nærmeste fremtid.

Overarbeidet

Foto: Mikael Damkier.

Skal nettstedet drives videre er jeg enten avhengig av å komme i kontakt med personer som ønsker å skrive nyhetsartikler, og da gjerne som partnere/medeiere i nettstedet, eller investorer som kan bidra med midler til å kjøpe inn nyhetsartikler, dette i tillegg til det jeg skriver selv, selvfølgelig. Hvis jeg hadde fått til noe slikt, er jeg sikker på at IT-nytt etter hvert ville blitt en suksess, men om jeg sitter alene med det og kun klarer å skrive et minimum av nyheter hver dag, tviler jeg sterkt på at prosjektet har noen fremtid.

Forøvrig kan jeg nevne at IT-nytt er inkludert i Google News Norge, Kvasirs nyhetssøk og Mylder, bare for å nevne noen, og at en betydelig andel andre kataloger og nettsteder lenker hit, men så har jeg også lagt en god del arbeid ned i å oppnå nettopp det – men det betyr jo selvfølgelig lite om jeg legger ned hele sulamitten.

Jeg vet enda ikke hva jeg kommer til å gjøre, og tar derfor en pause på noen dager for å vurdere situasjonen …

7 thoughts on “Hva skjer?”

 1. Hei Asle.
  Sitter her nede i Spania og leser denne dystre meldingen. Har hatt stor nytte og glede av IT-NYTT, så jeg håper du kan finne frem til en løsning som gjør at IT-NYTT kan fortsette. Lykke til.
  Mvh.
  Arne Helge

 2. Ja, dette er jeg enig i at er en veldig trist utvikling. Jeg skulle ønske jeg hadde tid eller andre ressurser å bidra med, for jeg har svært lite lyst til å se IT-nytt gå heden og journalist-karrieren til Asle bli lagt på hylla. Jeg synes du er en fabelaktig flink IT-journalist, Asle, og om det så blir at IT-nytt blir nedlagt håper jeg du finner et annet norsk IT-nettsted å skrive for!
  Lykke til videre uansett hva du velger å gjøre.

 3. Jeg kan ikke annet enn å hive meg på bølgen av meninger. Det er trist hvis du legger ned.

 4. Driver du denne siden alene??!!!
  Skjønner godt at du er utblåst da.
  Jeg rakk i alle fall å se en side før du
  forsvinner. Rart ingen støtter deg. Har du spurt Røkke?
  Takker Kvasir for at jeg fant deg.
  Du skulle hatt en annonse i VG,
  men det koster vel skjorta.
  Hilsen Lars

 5. Nå har jeg brukt en drøy time til sammen og lest en haug med reportasjer og artikler på it-nytt.no, og jeg synes dette er det kvalitet over. Kvalitet koster tid. Du har jo en arbeidsmengde tilsvarende en redaksjon på tre! Sammenlignet med andre it-nyhetssider jeg har vært innom, har din dekket sakene på en interessant måte, for du lager ordentlige reportasjer, og ikke bare rent nyhet og faktastoff. Nei, det ville vært utrolig bra om it-nytt oppstår:)

Comments are closed.