HTC Desire Z

HTC Desire Z er en litt lubben telefonen fordi den er utstyrt med fullt tastatur, med en tilfredsstillende klonk skyve frem under skjermen.
I hånden føles Desire Z med sine aluminium svært robust på en nesten brutal måte, men prisen på den solide konstruksjonen og tastaturet er dessverre en ganske høy slåss vekt på 180 gram.

Tastene på tastaturet er som små øyer av grov plast i en glatt overflate, og det er lett å finne de enkelte tastene uten å se, og dermed kan skrive hastigheten øker. Dessverre, æ, ø og å tastaturet. Desire Z er som HTC ‘s Desire andre telefoner basert på Googles Android -operativsystem versjon 2.2, men med produsentens eget Sense Interface postet ovenfor.

Dette øker brukervennligheten og bidrar med smarte funksjoner, slik som telefonen går på lydløs når den er plassert med skjermen ned til et bord. HTC har tatt vare å fylle telefonen godt med søknader. Desire Z er en god smarttelefon, er skjermoppløsningen høye, bildekvaliteten god, er det integrerte kameraet fornuftig og lydkvaliteten er OK for telefonsamtaler. Men du må trenger tastaturet før Desire Z representerer et alternativ til HTC ‘s Desire andre telefoner.