Full fest med Firefox 2

Firefox Party I løpet av oktober kommer den neste store oppdateringen til nettleseren Firefox, og det skal feires! Mozilla har derfor opprettet firefoxparty.com, et nettsted hvor man kan organisere sine lokale Firefox-fester eller finne noen i nærheten av en selv.

Det er Firefox 2 (nåværende versjon er 1.5.0.7) som i disse dager nærmer seg en lansering, og som er planlagt lansert innen utgangen av oktober, og et slikt rundt tall må selvfølgelig feires!

firefoxparty.com oppfordres det til å legge feiringen til den siste helgen i oktober, men om du organiserer en fest selv, står du selvfølgelig fritt til å velge et annet tidspunkt.

Innen noen få dager vil det bli opprettet en egen avdeling i Mozillas nettbutikk hvor man kan kjøpe t-skjorter og andre effekter laget spesielt for Firefox-festene, de opplyser også at de kommer til å sende ut en god del effekter gratis, så her gjelder det å følge med i dagene som kommer.

I skrivende stund er det registrert 137 planlagte fester med tilsammen 432 påmeldte festdeltakere, men tallene øker fra minutt til minutt. Det er registrert planlagte Firefox-fester spredd over hele kloden, men dessverre er det enda ikke registrert noen i Norge – så er du en ihuga Firefoxfan, er det kanskje på tide å gjøre noe med dét?

(Klarer du ikke å vente til Firefox 2 lanseres, kan du laste ned den nyeste tilgjengelige testversjonen, Firefox 2 Release Candidate 2.)

Kilde: Asa Dotzler: party people!

3 thoughts on “Full fest med Firefox 2”

  1. SÅfremt ikke problemene jeg har hatt med Firefox på Linux med AMD64 forsvinner helt så ser jeg i hvert fall ingen grunn til å feire selv om jeg liker Firefox.

  2. Hehe, jeg er litt enig, for selv bruker jeg kun Opera – jeg elsker Opera. 🙂 Når det er sagt, er jo Firefox en utmerket nettleser, og det går nok mer på personlige preferanser om man liker den ene eller andre …

  3. Firefox 2 lanseres tirsdag

    I noen dager har det svirret rykter om at Firefox 2 vil bli lansert til tirsdag, og på søndag ble det endelig bekreftet – med mindre noe uventet skjer, lanseres Firefox 2 i morgen tirsdag 24. oktober.

Comments are closed.