Firefox 2 lanseres tirsdag

Firefox 2.0 I noen dager har det svirret rykter om at Firefox 2 vil bli lansert til tirsdag, og på søndag ble det endelig bekreftet – med mindre noe uventet skjer, lanseres Firefox 2 i morgen tirsdag 24. oktober.

Mozilla Firefox som er en gratis og åpen kildekodebasert nettleser, er tilgjengelig til flere operativsystemer og på flere språk. Den finnes blant annet for Windows, Mac og Linux, samt på 44 forskjellige språk, noe som inkluderer både norsk bokmål og nynorsk. Den er i dag verdens nest-mest brukte nettleser, rett etter Microsofts Internet Explorer.

Men nå kommer altså versjon 2 som så mange i lang tid utålmodig har ventet på og gledet seg til – på søndag bekreftet Aza Dotzler fra Mozilla ryktene om om at den skal lanseres 24. oktober:

– Ja, med mindre noe uventet skjer, kommer vi til å lansere Firefox 2 på tirsdag, skrev han i bloggen sin.

Frem til morgendagens lansering, kan jeg anbefale interesserte å kose seg med Mozilla links: Firefox 2 Review, som er en detaljert og rikt illustrert gjennomgang av Firefox 2.

Når Firefox 2 blir lansert, vil den bli tilgjengelig for nedlasting fra nedlastingssiden til Mozilla Firefox.

Se også IT-nytt: Full fest med Firefox 2.

4 thoughts on “Firefox 2 lanseres tirsdag”

  1. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette! Etter at jeg nå har lest artikkelen du lenker til, har jeg valgt å fjerne lenkene i min forrige kommentar. URL-ene har jeg dog ikke fjernet, men de er i hvert fall ikke klikkbare lengre. 🙂

Comments are closed.