Finn.no danker ut Aftenpostens papiravis

Finn og Aftenposten Med over 2,1 millioner unike brukere per måned er finn.no blant Norges mest brukte nettjenester, og for første gang tjener den nå mer enn Aftenpostens papiravis. – Vi merker at internasjonale selskaper snuser litt på det vi driver med, sier Terje Seljeseth i finn.no.

Oslo (NTB): Nettjenesten finn.no tjener nå for første gang mer penger enn Aftenpostens papiravis.

Finn.no er blitt en pengemaskin for Aftenposten, som fortsatt er hovedaksjonær med 62 prosent av aksjene. Etter årets ni første måneder har finn.no et driftsresultat på 120 millioner kroner, mot 116 millioner kroner for Aftenpostens papiravis.

– Selve modellen er lønnsom. Vi har ingen utgifter til papir og trykkeriproduksjon, noe papiravisene sliter med. Men vi pløyer stadig større ressurser inn i nyskapningen, og etablerer en egen forsknings- og utviklingsavdeling i disse dager, sier administrerende direktør Terje Seljeseth til E24.

Til sammen 150 personer er ansatt i finn.no. Selskapet startet opp for seks år siden og er i dag blant Norges største markedsplasser på nett.

– Finn.no har et veldig forsprang til konkurrentene innen sine hovedområder i Norge. Men vi føler det ikke slik internasjonalt – da er vi veldig små. Vi tror at Google og eBay kanskje er våre fremste konkurrenter. Det er kjempestore amerikanske selskaper med så mye penger at vi aldri kan drømme om noe lignende. Vi merker at internasjonale selskaper snuser litt på det vi driver med, sier Seljeseth.

1 thought on “Finn.no danker ut Aftenpostens papiravis”

  1. Lurer på hvor mange av de 150 som faktisk jobber med utvikling av denne tjenesten… synes den har stått på stedet hvil i en god del år nå.

Comments are closed.