Horisontal meny

Last ned Opera for Nintendo Wii

Opera Wii Opera Software og Nintendo meldte onsdag at en gratis testutgave av Operas nettleser for Nintendo Wii kan lastes ned fra 22. desember, den endelige versjonen er planlagt lansert i mars og vil kunne lastes ned gratis frem til utgangen av juni 2007.

Etter juni 2007 vil Operas nettleser for Nintendo Wii bli tilgjengelig for nedlasting i Wii Shop Channel for 500 Wii-poeng – så om du er en heldig eier av en Nintendo Wii, burde du kanskje krysse av i kalenderen slik at du ikke går glipp av tilbudet når den endelige utgaven av nettleseren blir lagt ut.

Ifølge Berit Hanson i Opera, skal Operas nettleser for Wii ha støtte for alle de samme webstandardene som allerede er inkludert i Operas nettleser for PC-er, inkludert full støtte for JavaScript og Ajax. For ikke å snakke om at den inneholder støtte for Flash, noe som er en oppgradering i forhold til den forrige utgaven for Nintendo DS.
Denne nyheten kan også leses som tegneserie hos Opera. Se også IT-nytt: Nintendo Wii-lansering.

Kilder: Operas pressemelding og Nintendos pressemelding.

2 Responses to Last ned Opera for Nintendo Wii

  1. Asle Ommundsen 22/12/2006 at 12:08 pm #

    Operas nettleser for Nintendo Wii er nå tilgjengelig for nedlasting. For mer informasjon, se http://www.opera.com/pressreleases/en/2006/12/22/

  2. Asle Ommundsen 23/12/2006 at 9:03 pm #

    Se også http://trivini.no/w/text/wii/ (Introducing the first TV web browser that doesn’t suck).

shopify analytics